کالای مورد نیاز خود را با اطمینان از رایانو خرید کنید !

با بهترین شارژرهای بی‌سیم، دردسر کابل‌ها را کم کنید

بازدید: 2,828 بازدید
Best wireless chargers

بهترین شارژرهای بی‌سیم: با انتخاب‌ برتر، دردسر کابل‌ها را کم کنید

دیگر با انواع کانکتورهای Lightning، USB-C و Micro-USB مشکلی ندارید!

تا آنجایی که به راحتی مربوط است، شارژ بی‌سیم را نمی‌توان شکست داد. شما به سادگی گوشی خود را روی پد شارژ قرار می‌دهید و می‌روید. دردسرهای ناشی از پیچ‌خوردگی سیم‌ها و مدیریت کابل هم از بین رفته است.

شارژر بی‌سیم به‌ عنوان یک فناوری در حال پیشرفت است. فناوری که توسط اکثر سازندگان تلفن همراه از جمله سامسونگ، ال‌جی، سونی، موتورولا، گوگل، هوآوی و همچنین اپل مورد استفاده قرار می‌گیرد.

اگر تلفن‌ شما از آن پشتیبانی کند، پد شارژر بی‌سیم یا پایه شارژ می‌تواند راه حلی عالی برای سوخت‌گیری بدون دردسر باشد.

ما برخی از محبوب‌ترین شارژرهای بی‌سیم را برای اندروید و آیفون آزمایش کرده و موارد دلخواه خود را از میان این دسته انتخاب کردیم.

برای دیدن توصیه‌های ما به خواندن مطلب ادامه دهید.

پایه شارژ Anker PowerWave 7.5- بهترین پایه شارژ بی‌سیم

Best wireless chargers

 

نکات مثبت:

  • شارژ سریع
  • دارای آداپتور برق
  • پشتیبانی از 7.5 وات و 10 وات

نکات منفی:

  • صدای فن خنک کننده کمی بلند است

بهترین قیمت روز: 19.49 دلار در وب سایت Anker

پایه شارژ Anker’s PowerWave 7.5 بهترین انتخاب در حال حاضر است. در گوشی‌های اندروید سریعتر از هر پد دیگری که آزمایش کردیم، شارژ می‌کند. ظاهری زیبا دارد و دارای پایه‌ای است که بررسی نوتیفیکیشن‌ها (اعلان‌ها) را بسیار آسان می‌کند.

صدای فن خنک‌کننده در پایه می‌تواند در یک محیط ساکت، بلند به گوش برسد، اما مانع خرید نیست – صدای فن، تنها نکته‌ای است که باید در نظر داشت.

پایه Nimble – بهترین پایه شارژ بی‌سیم مناسب آیفون

Best wireless chargers

نکات مثبت:

  • شارژ فوق سریع
  • آداپتور دیواری QC 3.0
  • ساخته شده از مواد بازیافتی

نکات منفی:

  • لبه‌ای که تلفن روی آن می‌نشیند می تواند دردسرساز باشد

بهترین قیمت روز: 59.95 دلار در وب سایت Nimble

از روکش پارچه‌ای جذاب، کنف و بطری‌های آب بازیافتی، ساخته شده است. ظاهر و شکل انعطاف‌پذیری دارد که به شما امکان می‌دهد گوشی خود را به صورت ایستاده شارژ کنید. قیمت مناسب آن را هم اضافه کنید. ما قبلا هم به Nimble Stand توجه داشتیم. بعد عملکردش را دیدیم!

در میان شارژرهای بی‌سیمی که بررسی کردیم، این پایه سریع‌ترین برای شارژ آیفون بود و در شارژ اندروید نیز موفق بود.

پایه شارژ iON – بهترین پایه شارژها برای نایب قهرمانی آیفون

Best wireless chargers

 

نکات مثبت:

  • شارژ سریع برای اندروید و iOS به طور یکسان
  • طراحی خوب
  • در جهت افقی یا عمودی کار می‌کند

نکات منفی:

  • قیمت گران

بهترین قیمت روز: 49.95 دلار در iOttie

مانند پایه Nimble در تصویر بالا، پایه بی‌سیم iON ظاهر شیکی دارد که از آن، انتظار جفت شدن با آیفون می‌رود. همچنین با آن پلتفرم، فوق‌العاده خوب کار می‌کند و در 60 دقیقه، آیفون را نزدیک به 50 درصد شارژ می‌کند.

پد شارژ Logitech – بهترین پد شارژ تک دستگاه

Best wireless chargers

نکات مثبت:

  • خوب طراحی شده است
  • سرعت شارژ قابل توجه است

نکات منفی:

  • کانکتور USB-C ندارد

بهترین قیمت روز: 39.99 دلار در لاجیتک

این پد شارژ، دارای ظاهر با کیفیت و عملکردی است که از لاجیتک انتظار دارید. همچنین در شارژ کردن تلفن‌های اندرویدی بسیار خوب عمل می‌کند و عملکردی نزدیک به بالا دارد.

Nomad Base Station Hub Edition با تراز مغناطیسی بهترین پد شارژ چند دستگاهی

Best wireless chargers

 

نکات مثبت:

  • می‌تواند تا چهار دستگاه را به طور همزمان شارژ کند
  • فنرهای مغناطیسی به اطمینان از تراز مناسب کمک می‌کنند
  • طراحی خوب

نکات منفی:

  • این دستگاه رسمی MagSafe نیست، بنابراین سرعت شارژ کندتر است

بهترین قیمت روز: 119 دلار در Nomad Goods

پد شارژ Nomad یک سطح شارژ بی‌سیم ارایه می‌کند که می‌تواند همزمان دو دستگاه را در خود جای دهد. هر دو درگاه USB-C و USB-A را در قسمت پشتی خود برای شارژ سیمی دو دستگاه دیگر برای بوت قرار داده است.

این یک راه حل عالی برای کاهش شلوغی شارژر است. در حالی که به واسطه تراز مغناطیسی دستگاه‌های شارژر، روی پد ثابت می‌ماند. توجه داشته باشید که این پد، یکی از لوازم جانبی رسمی MagSafe نیست.

شارژ بی‌سیمiOttie iTap 2 – بهترین ترکیب شارژر بی‌سیم/تلفن

Best wireless chargers

 

نکات مثبت:

  • استفاده فوق‌العاده راحت
  • طراحی خوب
  • یک پورت USB اضافی دارد

نکات منفی:

  • صفحه جهت نصب مورد نیاز است
  • به سرعت شارژ سیمی نیست

بهترین قیمت روز: 34.99 دلار در بهترین خرید | 54.95 در iOttie

پایه شارژ بی‌سیمiOttie iTap 2 ترکیبی هوشمندانه از پایه گوشی (قابل استفاده در اتومبیل) و شارژر بی‌سیم است.

به‌عنوان پایه‌ای که از شیار سی‌دی در ضبط خودروی شما استفاده می‌کند یا به‌عنوان پایه داشبورد نیز موجود است. هر سه 55 دلار قیمت دارند و می‌توانند گوشی هوشمند مجهز به Qi را به صورت بی‌سیم شارژ کنند.

آهنربای موجود در iTap 2 Wireless به اندازه کافی قوی است و آیفون XS Max را بدون ترس از افتادن در حین رانندگی در جای خود نگه می‌دارد.

در شارژر بی‌سیم دنبال چه چیزهایی باشیم

تا همین اواخر، دو استاندارد مختلف شارژ بی‌سیم وجود داشت که باید هنگام خرید پد شارژ بی‌سیم به آنها توجه می‌شد. استاندارد Power Matters Alliance (PMA) و استاندارد Qi کنسرسیوم برق بی‌سیم (WPC).

PMA مدت‌هاست با پیوستن به WPC و پذیرش استاندارد Qi موافقت کرده است. (ما در بررسی‌های جداگانه شارژر بی‌سیم خود اشاره کرده‌ایم که آیا از استاندارد PMA پشتیبانی می‌کند یا نه. در صورتی که دستگاه اندرویدی قدیمی دارید، فقط از PMA پشتیبانی می‌کند.)

اکنون تنها نگرانی این است که آیا از شارژ سریع پشتیبانی می‌کند یا خیر.

اگر آیفون مدل جدید دارید، گزینه MagSafe نیز دارید. سیستم اتصال مغناطیسی اختصاصی اپل که در آیفون 12 به بعد تعبیه شده است.

همانطور که تکنولوژی تکامل یافته، سرعت شارژ تلفن بی‌سیم نیز افزایش یافته است. شما باید توانایی گوشی خود را بدانید که معمولا بر حسب 7.5 وات (W)، 9 وات یا حتی 15 وات بیان می‌شود. مطمین شوید که شارژر شما از این مزیت استفاده می‌کند.

روی بسته‌بندی اکثر شارژرهای بی‌سیم، سرعت آن درج شده است. دنبال سرعت وات، روی جعبه یا در لیست مشخصات گوشی و شارژر بی‌سیم خود باشید.

به خاطر داشته باشید که به همان اندازه که شارژرهای بی‌سیم به سرعت وارد بازار شده‌اند، شارژر سیمی، همچنان برای اکثر تلفن‌ها بهترین گزینه است. بویژه، زمانی که عجله دارید و نیاز به شارژ سریع دارید، این خصوصیت بی‌نظیر، به کمک می‌آید.

چطور تست کردیم

گوشی اندروید

آزمایش و اندازه‌گیری درست مدت زمانی که شارژر بی‌سیم برای شارژ یک گوشی هوشمند از 0 تا 100 درصد طول می‌کشد. هر بار که گوشی را روی پد شارژ قرار می‌دادیم مراحل زیر را دنبال کردیم. برای دور اولیه آزمایش‌ها، از گلکسی اس 9 آنلاک شده سامسونگ بکارگیری کردیم.

  1. حالت هواپیما را در گلکسی اس 9 فعال کردیم تا از تاثیرگذاری اعلان‌ها یا اتصالات بر عمر باتری در طول هر آزمایش جلوگیری کنیم.
  2. برای خالی کردن کامل باتری گلکسی اس 9، یک فیلم را در VLC با روشنایی صفحه روی 100 درصد تنظیم کردیم. فیلم پخش شد تا زمانی که گوشی خاموش شود.
  3. اگر یک شارژر بی‌سیم منبع تغذیه خود را دارد، از آن استفاده می‌کنیم. اگر نه، از آداپتور دیواری استاندارد سامسونگ و کابل مناسب استفاده می‌کنیم.
  4. تلفن روی یک پد شارژ بی‌سیم قرار گرفت و تایمر برای چهار دقیقه تنظیم شد. (حداقل زمان لازم برای روشن کردن گوشی در تمام پدهایی که آزمایش کردیم). بعد از چهار دقیقه گوشی روشن شد و قفل آن باز شد.
  5. یک ویدیوی تایم لپس از هر جلسه شارژ با استفاده از Wyze Cam ضبط شد و هر 60 ثانیه یک عکس گرفته شد.
  6. زمان شارژ با مشاهده ویدیو و توجه به زمانی که نمایشگر همیشه روشن گلکسی اس 9 عدد 100 درصد ثبت می‌شود محاسبه شد.
  7. ما آزمایش را سه بار برای هر شارژر بی‌سیم تکرار کردیم، سپس نتایج را میانگین گرفتیم.

 

آیفون

آزمایش پد شارژ بی‌سیم با آیفون به روش متفاوتی نسبت به گوشی اندرویدی انجام می‌شود. آیفون دارای ویژگی صفحه نمایش همیشه روشن نیست که به طور مداوم درصد باتری را نشان دهد.

به همین دلیل ما تصمیم گرفتیم آیفون X خود را برای مدت 60 دقیقه شارژ کنیم و سطح شارژ به دست آمده را طبق مراحل زیر اندازه گیری کنیم:

  1. ما حالت هواپیما را در iPhone X فعال کردیم تا از تاثیر هرگونه اعلان یا اتصالات غیر ضروری در طول آزمایش جلوگیری کنیم.
  2. با استفاده از VLC و روشنایی نمایشگر که روی 100% تنظیم شده است، باتری را کاملا خالی کردیم تا آیفون X خاموش شود.
  3. اگر یک شارژر بی‌سیم منبع تغذیه خود را داشت، از آن استفاده می‌کردیم. در غیر این صورت، از آداپتور دیواری استاندارد سامسونگ و کابل مناسب استفاده کردیم.
  4. سپس گوشی روی یک پد شارژ بی‌سیم قرار داده شد و یک تایمر برای 7 دقیقه تنظیم شد. (حداقل زمان لازم برای روشن کردن گوشی در تمام پدهایی که آزمایش کردیم).
  5. در دقیقه 7، قفل آیفون را باز کردیم و سپس دوباره روی پد شارژ قرار دادیم. یک تایمر جدید برای 60 دقیقه تنظیم شد.
  6. پس از اتمام تایمر 60 دقیقه‌ای، گوشی از روی پد برداشته شد و درصد باتری ثبت شد.
  7. این فرآیند را سه بار برای هر پد شارژ تکرار کردیم و نتایج را میانگین گرفتیم.

برای بررسی تقریبی مدت زمانی که طول می‌کشد تا آیفون به شارژ کامل برسید، می‌توانید 60 را به درصد محاسبه کنید. (تعداد دقیقه‌های استفاده شده برای این تست). بنابراین اگر یک شارژ متوسط 36 درصد در 60 دقیقه باشد، سریع‌ترین زمان شارژ کامل تقریبا 167 دقیقه یا 2 ساعت و 47 دقیقه است.

به خاطر داشته باشید که این یک تخمین نادقیق است: ما می‌گوییم “تقریبی” زیرا ممکن است شارژ در طول شارژ کامل، کند شود.

سوالات متداول

  1. آیا شارژرهای بی‌سیم ارزش آن را دارند؟

خرید شارژرهای بی‌سیم به طور متوسط بسیار گران‌تر از خرید یک کابل شارژ جدید است. ممکن است تعجب کنید که آیا واقعا ارزش سرمایه گذاری را دارند یا خیر.

به اعتقاد ما، بله. آنها قطعا ارزش پول اضافی برای یک کابل استاندارد را دارند. این عمدتا به مزایای منحصر به فردی مربوط می‌شود که شارژ بی‌سیم نسبت به شارژ سیمی سنتی دارد. اولین مورد راحتی است — شارژرهای بی‌سیم نیازی به اتصال به گوشی ندارند. کابل‌هایی (حداقل کابل‌هایی که اغلب در اطراف آن هستند) ندارند که امکان گره خوردگی و شلوغی داشته باشد. با شارژرهای بی‌سیم می‌توانید فقط گوشی خود را روی شارژر بگذارید و بعدا آن را بردارید، بدون اینکه نگران دردسر سیم‌ها باشید.

دوم اینکه شارژ بی‌سیم به طور کلی ایمن‌تر است. اکثر شارژرهای بی‌سیم دارای فناوری شارژ هوشمند هستند که تنها زمانی از انرژی استفاده می‌کنند که دستگاه شما واقعا نیاز به شارژ داشته باشد. پس از شارژ کامل، شارژر به طور خودکار خاموش می‌شود. نه تنها در مصرف انرژی صرفه جویی می‌کند، بلکه لوازم الکترونیکی شما از داغ شدن بیش از حد و آسیب دیدگی حفظ می شود.

در نهایت، شارژ بی‌سیم شما را از تعویض کابل‌ها یا دستگاه‌ها پس از فرسودگی استفاده مکرر جلوگیری می‌کند. کابل‌ها پس از استفاده طولانی مدت تمایل به پارگی یا شکستگی دارند. باتری تلفن شما نیز می‌تواند از جریان الکتریکی بالاتری نسبت به شارژرهای سیمی، بهره بگیرد. همانطور که گفته شد، شارژهای بی‌سیم از مشکلات مربوط به کابل جلوگیری می‌کند. از جریان کمتری نسبت به شارژ سیمی سنتی استفاده می‌کند و باعث می‌شود باتری دستگاه شما پایدارتر و ملایم‌تر باشد.

  1. آیا گذاشتن گوشی در طول شب روی شارژر بی‌سیم بی‌خطر است؟

با اکثر شارژرهای بی‌سیم مدرن، بله بی‌خطر است. آنها دارای فناوری شارژ هوشمند هستند که پس از شارژ کامل دستگاه، توان خروجی را محدود می‌کند. بنابراین هنگامی که گوشی خود را در طول شب روی یک شارژر بی‌سیم قرار می‌دهید، تا زمانی که باتری پر شود به شارژ ادامه می‌دهد. سپس شارژر بی‌سیم به طور خودکار خاموش می‌شود تا در مصرف انرژی صرفه جویی شود و دستگاه از گرم شدن بیش از حد محافظت کند. بنابراین می‌توانید مطمین باشید که گذاشتن گوشی در طی شب روی شارژر بی‌سیم کاملا بی‌ضرر است.

  1. شارژ بی‌سیم یا سیمی کدام بهتر است؟

هر دو شارژ سیمی و بی‌سیم گزینه‌های عالی هستند. بنابراین این تا حد زیادی به نیازها و ترجیحات شخصی بستگی دارد. در هر حال، هر کدام مزایا و معایب خود را دارند.

مزایای شارژ سیمی این است که شما شارژ کارآمدتر و سریع‌تری دریافت می‌کنید و به طور کلی خرید کابل‌های شارژ جدید بسیار ارزان است.

معایب آن هم این است که کابل‌های شما ممکن است با همه دستگاه‌ها سازگار نباشد و بنابراین به بیش از یک کابل نیاز خواهید داشت. همچنین سیم‌ها با استفاده مکرر تمایل به گره خوردن یا شکستن دارند.

مزایای شارژ بی‌سیم شامل گزینه شارژ بادوام‌تر و انعطاف پذیر تر است و معمولا انرژی کمتری مصرف می‌کند. به خصوص اگر تمایل دارید دستگاه خود را برای مدت طولانی به شارژر متصل کنید. معایب آنها این است که بسیار گرانتر از شارژرهای کابلی هستند.

همچنین، اگرچه شارژ بی‌سیم با گذشت زمان کارآمدتر می‌شود، اما همچنان با سرعت کمتری نسبت به شارژ سیمی سنتی شارژ می‌شود.

با در نظر گرفتن این موضوع، انتخاب برای شما آسان‌تر می‌شود. اگر به دنبال چیزی ارزان هستید و یادتان می‌ماند دستگاه خود را به شارژر وصل یا جدا کنید، گزینه سریعتر و کارآمدتر، شارژر سیمی است.

اگر به هزینه اهمیتی نمی‌دهید و می‌خواهید شارژر هوشمندتری داشته باشید که به طور بالقوه کمی در مصرف برق صرفه‌جویی کند، نتیجه مشخص است. با انتخاب شارژ بی‌سیم، بدون دردسر سیم‌های درهم، باتری گوشی شما راحت‌تر شارژ می‌شود.

منابع :

                رایانو

               PCWorld

 

دسته‌بندی مقالات و اخبار فناوری رایانو
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت