منبع تغذیه گرین GP480A-EUD
در منبع تغذیه گرین GP480A-EUD اغلب ویژگی های پاور های رده بالا و گران قیمت را با پرداخــت حداقل هزینه ممکن تجربه خواهید کرد.
توپولـــــــوژی مبدل هـــای DC-DC در بخش ثانویه، پروتکشن های ایمنی کامل و دقیـــقاً مشابه پاورهــای رده بالا، رگولاسیون ولتاژ بسیار دقیق و ریپل ولتاژ خروجی بسیار پایین در کنار استاندارد بازدهی مصـرف انرژی 80Plus Bronze
تنها بخشی از قابلیت های این سری ارزشمند محســوب می شوند.
ویژگی های منبع تغذیه گرین GP480A-EUD:
- مناسب برای کاربردهای خانگی / اداری / گیمینگ
- طراحی مدرن مبتنی بر مبدل های بسیار پربازده DC-DC دربخش ثانـویه
- ریپل و نویــز کمتر از 35mv شاخه پر اهمیت 12V+ خـروجـی
- مجـهز به کابل های تماماً تـخت (Flat) مشـکی رنگ جهـت اسـمبل زیباتر و گردش بهـتر هـوا
- قابلیت ارائه حداکثر توان خروجی حتی در دمای محیط حداکثر 40C
- دارای مدار تصحیح ضریب توان (Active PFC) با عملکرد بالاتر از 0.95 در شرایط اعمال بار %20 الی %100
- بهرهمندی از خازنهای الکترولیت تایوانی TEAPO/CAPXCON از نوع 105C در بخش اولیه و ثانویه
- بدون محدودیت در بارگـذاری متقابل (CROSS-LOAD) شاخـه ها
- رگولـاسـیون ولتاژ کمتر از %2.5 در شـاخه های اصــلی خروجی
- بازدهی مصرف انرژی (Efficiency) بالا و کسب گواهینامه 80Plus Bronze
- دارای تمامی پروتکشنهای ایمنـی OVP/UVP/OCP/OPP/SCP/SIP/NLO/OTP
- عملکرد هوشمند و فوقالعاده کم صدای فن
- 37 ماه گارانتی و 5 سال خدمات پس از فروش
توپولوژی مبدلهای DC-DC به همراه یکسوسازی همزمان (Semi-Synchronous Rectification) در بخش ثانویه:
پاورهای سری EUD بر خلاف نسل قبل که در طراحی بخش ثانویه آن ها از توپولوژی Group Regulation استفاده شده بود.
از جدیدترین و مدرن ترین طراحی حال حاضر یعنی مبدل های DC-DC به همراه یک سوسازی هم زمان (Synchronous Rectification) بهره می برد. در تکنولوژی Synchronous Rectification از دیودهای شاتکی در بخش خروجی حذف شده است.
به طور کامل Power MOSFET ها جای آن ها را گرفته اند.
در نسل EUD به لطف استفاده از ماسفت های فوق العاده با کیفیت (Low RDS(on، شاهد افزایش چشمگیر کارایی و کاهش افت ولتاژ و تلفات حرارتی هستیم که همین امر به صورت محسوس باعث افزایش/تثبیت عمر مفید و تحمل منبع تغذیه در برابر حرارت بالا
خواهد شد.
همچنین به واسطه تعبیه مبدل های DC-DC در این بخش، ولتاژ هر یک از شاخه های اصلی خروجی (12V,+5V,+3.3V+) به صورت کاملاً مستقل ساخته و پرداخته می شود.
این امر در عمل باعث تثبیت بیش از پیش سطح ولتاژ شاخه های نام برده در وضعیت های Cross Load (توزیع نامتوازن بار بر روی شاخههای خروجی)، Zero Load (وضعیت کاملاً بیباری) و به دنبال آن، اضافه شدن پروتکشن (NLO (No Load Operation
به قابلیت های این سری از منابع تغذیه شده است.
نتیجه نهایی پیاده سازی این توپولوژی کاهش Voltage Regulation شاخههای اصلی به کمتر از 2.5% و همچنین واکش گذرا (Transient Response) به مراتب سریعتر از نسل قبل خواهد بود.
علاوه بر این، بر خلاف اغلب منابع تغذیه در این رنج قیمت، قابلیت ارائه تمامی توان خروجی پاور تنها بر روی شاخه 12V+ نیز فراهم شد.
در واقع کاربرانی که قصد استفاده این سری از پاورها را بر روی سیستم های مدرن و مجهز به پردازنده و کارت های گرافیک پرمصرف دارند می توانند بدون هیچ گونه محدودیتی از نظر توزیع توان بر روی شاخه های خروجی از حداکثر کارایی تجهیزات حرفه ای خود
بهره مند شوند.
عملکرد به مراتب سریع تر و دقیقتر پروتکشن های ایمنی:
تراشه Supervisor در منابع تغذیه سوئیچینگ مدرن، مهمترین بخش ناظر بر تمامی فعل و انفعالات انجام شده در آن محسوب می شود. در پاورهای سری EUD از تراشه Supervisor به مراتب مدرن تر و دقیق تر نسبت به مدل های نسل قبل استفاده شده و
سفارشی سازی های انجام شده در بایاسینگ آن، در عمل محدوده به مراتب تنگ تر و دقیق تر برای کنترل پروتکشن های ایمنی فراهم کرده است.
در واقع پاورهای نسل جدید EUD همانند پاورهای رده بالا و گران قیمت موجود در بازار از تمامی پروتکشن های ایمنی حال حاضر پیاده سازی شده در منابع تغذیه سوئیچینگ مدرن پشتیبانی می کنند.
شرح عملکرد پروتکشن های OVP/UVP/OCP/OPP/SCP/SIP/NLO/OTP پیاده سازی در پاورهای EUD:
-
(Surge & Inrush Protection (SIP
به لطف تعبیه MOV (Metal Oxide Varistor) و همچنین NTC Thermistor در بخش ورودی، عملکرد و سلامت این نسل از پاورها در برابر جریان هجومی (Inrush Protection) و حتیSpike های شدید ولتاژ در ورودی بیمه شده است.
-
(Over/Under Voltage Protection (OVP/UVP
در صورتی که محدوده ولتاژ هر یک از شاخههای خروجی از محدوده حداقل و حداکثر ایمن تعیین شده فراتر رود، این پروتکشن بلافاصله منبع تغذیه را خاموش می کند.
-
(Over Current Protection (OCP
در صورتی که به هر دلیلی جریان عبوری هر یک از شاخههای خروجی از محدوده ایمن تعیین شده فراتر رود این پروتکشن بلافاصله منبع تغذیه را خاموش می کند.
-
(Short Circuit Protection (SCP
اتصال کوتاه یا Short Circuit زمانی اتفاق میافتد که امپدانس خروجی هر یک از شاخههای خروجی منبع تغذیه کمتر از 0.1 اهم شود. در واقع در صورتی که هر یک از شاخههای خروجی با یکدیگر و یا با به زمین (GND) اتصال کوتاه شود،
این پروتکشن بلافاصله منبع تغذیه را خاموش میکند
-
(OPP (Over Power Protection
در صورتی که توان مصرفی مجموع شاخه های خروجی منبع تغذیه از مقدار تعیین شده فراتر رود، این پروتکشن بلافاصله منبع تغذیه را خاموش می کند.
-
(OTP (Over Temperature Protection
در صورتی که به دلایل مختلف نظیر از کار افتادن فن دستگاه، مسدود شدن روزنههای ورود و خروج هوا و یا اعمال بار بیش از توان نامی منبع تغذیه در فواصل طولانی، حرارت داخلی پاور از مقدار تعیین شده فراتر رود،
این پروتکشن بلافاصله منبع تغذیه را خاموش می کند.
-
(No-Load Operation (NLO
این پروتکشن به منبع تغذیه این اجازه را میدهد تا حتی در صورتی که شاخههای خروجی آن به بار متصل نباشد بدون مشکل به فعالیت خود ادامه دهد.
(نکته: اینتل از عبارت No-load Situation برای این پروتکشن در استاندارد ATX12V V2.4 استفاده نموده است. اما عموما این پروتکشن را به نام NLO می شناسند)
-
بهرهمندی از خازنهای الکترولیت و جامد باکیفیت تایوانی از نوع 105C در بخش اولیه و ثانویه
در منابع تغذیه سری EUD در هر دو بخش اولیه و ثانویه از خازنهای الکترولیتی باکیفیت تایوانی و با قابلیت کارکرد در دمای 105C استفاده شده است. این خازنها در مقایسه با خازنهای مشابه از نوع 85C بیش از 4 برابر عمر بیشتری دارند
و بهصورت محسوس در برابر ریپل جریان مقاوم ترند.
- ریپل و نویز ولتاژ شاخههای خروجی حداکثر یک سوم استانداردهای جهانی
ریپل و نویز خروجی یکی از مهمترین عوامل در کاهش عمر مفید پاور و تجهیزات متصل شده به آن محسوب می شود. ریپل ولتاژ شاخه 12V+ خروجی پاورهای سری EUD بهواسطه توپولوژی مدرن پیاده سازی در بخش ثانویه و فیلترهای متعدد CLC حداکثر (35mV(pp می باشد که معادل کمتر از یک سوم محدوده مجاز در آخرین ویرایش استاندارد پاورهای ATX است.
- فن فوقالعاده کم صدا با عملکرد به مراتب هوشمندتر
به لطف کنترلر فن فوقالعاده هوشمند در نظر گرفته شده برای پاورهای نسل جدید EUD، نویز صوتی این مدلها تا حدود 70% الی 80% توان نامی پاور بسیار پایین بوده و عملاً هیچ صدایی از فن پاور به گوش کاربر نخواهد رسید.
- بازدهی مصرف انرژی (Efficiency) بالا و کسب گواهینامه 80Plus Bronze
برخورداری از مدرنترین توپولوژیهای روز در بخشهای اولیه و ثانویه در کنار قطعات فوقالعاده باکیفیت در ساخت پاورهای EUD سبب شده تا حداکثر بازدهی مصرف انرژی نسل دوم این پاورها به حدود 88% برسد.
این میزان بازدهی مصرف انرژی سبب شده تا این سری از پاورها موفق به کسب گواهینامه 80Plus Bronze شوند.
- کابلهای خروجی فلت و یکدست مشکی
در پاورهای سری EUD از کابلهای خروجی تماما مشکی و از نوع فلت (تخت) استفاده شده است.
کابل های فلت نسبت به کابل های رشته ای متداول، انعطاف پذیرترند و کابل کشی قطعات را آسانتر کرده که نهایتا سبب زیبایی بیشتر اسمبل سیستم و تهویه بهتر هوای داخل کیس خواهد شد.
پیکربندی کابل های خروجی پاور GP480A-EUD:
منبع تغذیه گرین GP480A-EUD شرکت گرین دارای حداکثر قدرت خروجی 480 وات است. این منبع تغذیه، غیر ماژولار است و تمام کابلها و سوکت های مربوطه، یکجا در اختیار کاربر قرار خواهند داشت.
شدت جریانی که روی ریل 12 ولت اصلی این محصول ارایه میشود 20 آمپر است و از عهدهی برقرسانی سیستمهای کامپیوتری عادی بر خواهد آمد.
در این محصول، یک عدد فن 120 میلی متری برای خنک سازی قطعات داخلی منبع تغذیه تعبیه شده است و عملکرد نسبتا بی صدایی دارد. این منبع تغذیه را میتوان برای مصارف خانگی انتخاب کرد.
شرکت گرین در سال 1375 برای تولید وعرضه قطعات و تجهیزات الکترونیکی، کامپیوتری و زیست محیطی فعالیت خود را آغاز کرد. هدف اولیه این شرکت، تمرکز بر روی تجهیزات زیست محیطی بود و به تدریج و با حفظ هدف اولیهی خود،
از سال 1377 اقدام به تولید و عرضه کیس و پاور کامپیوتری، مطابق با بالاترین سطح استانداردهای روز جهانی و سازگار با الزامات زیست محیطی کرده است.
پاور چه نقشی را در سیستم برعهده دارد؟
نقش منبع تغذیه (پاور) تامین انرژی مورد نیاز قطعات مختلف است. تهیهی یک پاور با توان پایینتر از انرژی مورد نیاز قطعات میتواند بر عملکرد قطعات تاثیر منفی داشته باشد و باعث کمشدن عمر مفید قطعات شود.
تامین انرژی قطعات کامپیوتر به دو صورت مستقیم و غیر مستقیم انجام میشود. در واقع هر قطعه ی الکترونیکی که در کامپیوتر مشاهده می کنیم، برای تامین انرژی نیاز به برق دارد.
در قسمت پشتی پاورها کانکتورهایی وجود دارد که می توان آنها را به قطعاتی مانند مادربرد، هارد، درایو نوری و… متصل کرد؛ قطعاتی که به این صورت انرژی مورد نیاز خود را تامین می کنند را اصطلاحاً قطعاتی با تامین انرژی مستقیم می نامند.
در این بین قطعاتی هستند که به صورت غیرمستقیم انرژی مورد نیاز خود را تامین می کنند. رم کامپیوتر یکی از این قطعات است که با اتصال به اسلات حافظه می تواند انرژی مورد نیاز خود را تامین کند.
توان خروجی در پاور:
بسیاری از کاربران تنها موردی را که هنگام تهیهی یک پاور برای سیستم شان مورد توجه قرار می دهند، میزان توان خروجی پاور است. توان خروجی در پاورهای کامپیوتر بر اساس وات اعلام می شود.
حتما باید به این نکته توجه کرد که میزان توان خروجی اعلام شده توسط شرکتهای تولیدکننده، حداکثر مقداری است که یک پاور می تواند ارائه کند.
یعنی یک پاور با توان خروجی فرضی ۷۵۰ وات می تواند در بهترین حالت این میزان توان را ارائه کند که با ارائه ی توضیحات در بخش های دیگر متوجه خواهیم شد که زیاد هم نمی توان روی این عدد به عنوان یک عامل مناسب حساب باز کرد.
برای آن که متوجه شویم چه میزان توان خروجی برای سیستم ما مناسب است، بهترین شیوه جمع زدن میزان انرژی مورد نیاز هر قطعه است.
این اطلاعات را می توان از صفحه ی محصول در سایت سازندهی هر قطعه یا رجوع به اطلاعات درج شده در جعبهی محصول به دست آورد.
حتما باید به این نکته توجه شود که همیشه میزان توان خروجی در پاور باید عددی بیشتر از میزان انرژی جمع قطعات کامپیوتر باشد.
چه میزان توان خروجی برای من مناسب است؟
برای انتخاب توان خروجی مناسب، با توجه به قطعات باید به این موضوع توجه کرد که آیا طی یک یا دو سال آینده قصد ارتقاء سیستم فعلی و به خصوص کارت گرافیک خود را دارید یا خیر؟ یکی از پرمصرفترین قطعات در کامپیوترها کارت گرافیک است.
وجود یک کارت گرافیک حرفهای در سیستم میتواند بسیاری از محاسبات را تغییر دهد.
مثلا اگر سیستم شما از کارت گرافیک مجزا استفاده نمی کند یا اصطلاحاً کارت گرافیک آن آنبرد (On Board) است، نیازی به تهیه ی پاوری با توان خروجی بالا وجود ندارد و با معمولی ترین مدل های موجود میتوان انتخابی مناسب داشت.
پس حتما قبل از انتخاب توان خروجی برای پاور علاوهبر مصرف انرژی قطعات فعلی باید به مصرف انرژی قطعاتی که در آینده ممکن است برای کامپیوتر خود تهیه کنید، توجه شود.
میزان بازدهی:
با کمی دقت روی جعبه ی پاورها معمولا عبارتی مانند 80 Plus قابل مشاهده است. 80 Plus استانداردی برای اعلام میزان هدررفت انرژی در پاور است. عدد ۸۰ ارائهشده در نام این محصول نشان از بازدهی ۸۰ درصدی آن دارد.
این استاندارد را معمولا با رنگهای برنزی (BRONZE)، نقره ای (SILVER)، پلاتینیومی (PLATINUM)، طلایی (GOLD) و تیتانیومی (TITANUM) نشان می دهند.
علاوه بر این رنگ ها در استاندارد 80 Plus موردی بدون رنگ در پاورهای پایین رده قابل مشاهده است که هیچ رنگی ندارد این مدل از استاندارد 80 Plus که گاها با نام Basic هم از آن نامبرده می شود، شامل کم بازدهترین پاورهاست.
در جدول زیر اطلاعاتی از میزان بازدهی هرکدام از این استانداردها به تفکیک بیان شده است.
با توجه به این اطلاعات یک پاور ۷۵۰ وات از نوع 80 Plus GOLD میتواند در فشار کاری (PSU Load) ۵۰ درصدی، بازدهی ۹۰ درصد داشته باشد که برای این پاور میزان توان خروجی که میتوان روی آن حساب باز کرد، ۶۷۵ وات است.
ماژولار، غیرماژولار یا نیمه ماژولار؛ کدام بهتر است؟
هنگام تهیه ی یک پاور معمولا یکی از واژه های ماژولار، نیمه ماژولار یا غیرماژولار دیده می شود. البته باید توجه داشت که معمولا شرکت های سازنده در نام پاورهای غیرماژولار اشارهای به غیرماژولار بودن آن نمی کنند.
پاورهای غیرماژولار پاورهایی هستند که در قسمت پشتی محصول تعداد زیادی کابل دارند که در انتهای خود دارای کانکتورهای مختلفی هستند.
این پاورها معمولا قیمت مناسب تری نسبت به دو مدل دیگر دارند و اگر برای تهیهی پاور مبتدی هستید یا از تجهیزات حرفهای برای سیستم خود استفاده نمیکنید، این گروه از پاورها برای شما انتخاب مناسبی خواهند بود.
در پاورهای ماژولار شاهد تعداد زیادی کانکتور در پشت محصول خواهیم بود ولی خبری از خارج شدن هیچگونه کابلی از پشت محصول نیستیم.
درواقع شرکت سازنده کانکتورهایی را روی محصول قرار داده تا تنها از طریق کابل های ارائه شده در جعبهی محصول اقدام به کابلکشی شود. این کار باعث می شود تا شاهد شلوغی در کیس کامپیوتر نباشیم.
پاورهای ماژولار نسبت به مدلهای غیرماژولار و نیمه ماژولار گران تر هستند. پاورهای نیمه ماژولار را میتوان بین دو مدل ماژولار و غیرماژولار دانست. یعنی تعدادی کانکتور به اضافه ی یک کابل برق از پاور خارج خواهد شد.
کانکتورهای برق:
پاورها میتوانند کانکتورهای متفاوتی برای تامین انرژی مورد نیاز قطعات داشته باشند. یکی از مواردی که هنگام تهیهی پاور باید به آن توجه ویژه کرد، کانکتورهای ارائه شده روی آن است.
ممکن است که یک پاور دارای استاندارد 80 Plus Titanium با توان خروجی ۱۲۰۰ وات و از نوع ماژولار باشد ولی کانکتورهای مورد نیاز ما را نداشته باشد یا تعداد کانکتورها از میزان مورد نیاز ما کم تر باشد
که این موضوع باعث می شود که انتخاب اشتباهی داشته باشیم. به همین دلیل هر کدام از کانکتورها بهصورت جداگانه تشریح خواهند شد.
– کانکتور مادربرد: کانکتورهای مادربرد به سه گروه ۲۰پین، ۲۴پین و ۴+۲۰پین تقسیم میشوند که ممکن است یک پاور یکی از این موارد را داشته باشد.
همان طور که از نام کانکتور برمی آید، وظیفهی آن تامین انرژی مورد نیاز مادربرد و قطعاتی است که به صورت غیرمستقیم انرژی خود را تامین میکنند.
معمولا مادربردهای قدیمی از کانکتورهای ۲۰پین استفاده میکنند و مانیتورهای جدید از طریق کانکتور ۲۴پین برای تامین انرژی بهره میبرند.
بسیاری از شرکت های تولیدکننده ی پاور برای آنکه بتوانند به خوبی نیاز همهی کاربران را پوشش دهند از کانکتور ۴+۲۰پین بهره می برند. این کانکتور درواقع دارای ۲۰ پین است که ۴ پین به صورت جداگانه به آن متصل می شود.
– کانکتور ۴پین ATX: در مادربردهای قدیمی و پایینرده علاوهبر کانکتورهای ۲۰پین یک کانکتور ۴پین ۱۲ولت برای تامین انرژی مورد نیاز قطعات وجود دارد.
این کانکتور دارای ۲ پین با گوشههای گرد و ۲ پین با گوشههای زاویه دار است که با دو کابل مشکی و دو کابل زرد از پاور به مادربرد متصل می شوند.
– کانکتور ۴+۴پین و ۸پین E-ATX: این دو کانکتور می توانند برای استفاده در کامپیوترهای سرور بسیار کاربردی باشند.
برای تامین انرژی مازاد در پردازنده های مرکزی (CPU) نیاز به کانکتورهایی است که بتوانند به خوبی از پس تامین انرژی پردازنده ها برآیند. کانکتور ۴+۴پین و ۸پین E-ATX از نوع ۱۲ولت هستند که می توانند برای این منظور مورد استفاده قرار گیرند.
– کانکتور ۸پین PCI-E و ۶پین PCI-E: کارت های گرافیک حرفهای برای انجام پردازشهای گرافیکی سنگین به انرژی بیشتری نسبت به میزان انرژیای که از درگاه PCI-E دریافت میکنند، نیاز دارند.
برای تامین این انرژی روی کارت های گرافیک حرفه ای رابط ۶ پین و ۸ پین می باشد.
– کانکتور ۲+۶پین PCI-E: مانند کانکتورهای ۸پین PCI-E و ۶پین PCI-E، این کانکتور هم برای تامین انرژی کارتهای گرافیک جدید استفاده می شود.
شرکت های تولیدکننده ی پاور برای آنکه بتوانند از پاورهای سطح حرفه ای شان هم برای کارت های گرافیک ۶پین و هم کارت های گرافیک ۸ پین مناسب باشند،
از کانکتور ۲+۶ پین که دارای ۶پین به صورت یکپارچه و ۲ پین به صورت جدا که بهره می برند که امکان تبدیل کانکتور ۶ پین به ۸ پین دارد.
– کانکتور ۱۵پین SATA و Molex: تجهیزاتی مانند هارد، درایونوری و … از طریق کانکتور ۱۵پین SATA انرژی مورد نیاز خود را برای فعالیت تامین میکنند. این تجهیزات قبلا از طریق کانکتور Molex انرژی خود را تامین میکردند.
تعداد ریلها در پاور چقدر مهم است؟
پاورها به صورت تک ریل و چند ریل در بازار موجود هستند. در پاورهای تک ریل هر کدام از قطعات میتوانند بدون در نظر گرفتن نوع کانکتور به میزان دلخواه از شدت جریان بهره ببرند.
این موضوع باعث می شود که هیچگاه تجهیزاتی مانند کارت گرافیک با کمبود انرژی مواجه نشوند. تک ریل بودن خالی از مشکل هم نیست و ممکن است مقدار زیادی جریان به یک قطعه وارد و باعث آسیب دیدن قطعات یا حتی سوختن آن ها شود.
در پاورهای چندریل هر کدام از ریل ها محدود به ارائهی مقدار مشخصی شدت جریان هستند تا آسیبی به قطعات وارد نشود.
باید به این نکته اشاره شود که با توجه به میزان جریان متفاوت در هر کدام از ریل ها در پاورهای چندریل، توجه ویژهای برای اسمبل کردن پاور در کامپیوتر نیاز خواهد بود.
به بیان بهتر، کاربر باید دانش لازم برای تخصیص هر قطعه با توجه به میزان انرژی مصرفی به ریل مورد نظر را داشته باشد.
پاورهای تکریل و چندریل هر کدام دارای مزایا و معایبی هستند که با توجه به نیاز و سطح دانش سختافزاری خود میتوان اقدام به تهیهی هر کدام کرد.معبندی
مشخصات کلی منبع تغذیه گرین GP480A-EUD:
- سری محصول EUD
- مدل GP480A-EUD
- توان حقیقی خروجی 480W
- نوع پاور (Form Factor) ATX PS2
- ابعاد بیرونی (طول x عرض x ارتفاع) 86mm x 150mm x 140mm
- وزن خالص 1440 گرم
- رنگ بدنه مشکی
- جنس بدنه SECC
- نوع کابل کشی خروجی ثابت
- نوع کابل های خروجی تماماً فلت (به غیر از کابل اصلی)
- استانداردهای عمومی CE, TUV, CB, FCC, CUL
مشخصات فنی منبع تغذیه گرین GP480A-EUD:
- ویرایش استاندارد ATX 12V v2.4
- گواهینامه 80Plus 80PLUS BRONZE
- محدوده ولتاژ ورودی 200-240Vac RMS
- حداکثر جریان ورودی 4.5A
- محدوده رطوبت کاری 90% – 20%
- دامنه دمای کاری 0C – 40C
- دامنه فرکانس کاری 47Hz – 63Hz
- دامنه راندمان مصرف انرژی ( 230V AC) 88% – 85%
- میانگین راندمان مصرف انرژی (230V AC) 86%
- مصرف انرژی در حالت کار (ErP Ready (< 0.5W at Standby Mode
- نوع مدار اصلاح ضریب توان (PFC) Active PFC
- میزان اصلاح ضریب توان بیشتر از 0.95
- میزان تحمل وقفه انرژی در ورودی (Hold-Up Time) 16ms @ 80% Load<
- توپولوژی بخش اولیه Double-Forward
- توپولوژی بخش ثانویه Synchronous Rectification & DC-DC Converters
- مشخصات خازن های ورودی الکترولیت تایوانی از نوع 105C
- مشخصات خازن های خروجی الکترولیت تایوانی از نوع 105C
- پروتکشن های محافظتی OCP, OVP, UVP, OPP, SCP, OTP, SIP, NLO
- محدوده زمانبندی سیگنال P.G 100ms – 500ms
- میانگین عمر مفید (MTBF) 100.000hrs @ 25°C, 230Vac, 50Hz
- نوع و ابعاد فن 120mm – Sleeve Bearings Fan
تعداد کانکتورهای برق خروجی:
- MB 20+4 Pin یک عدد
- CPU 12V 4+4 Pin یک عدد
- PCI-e 6+2 Pin یک عدد
- SATA شش عدد
- 4Pin Molex سه عدد
- فلاپی / FDD یک عدد
جریان و توان شاخه های خروجی:
- توان شاخه 12V+ 480W
- برآیند توان شاخه های 5V+ و 3.3V+ 100W
- حداکثر جریان خروجی شاخه 12V+ 40A
- حداکثر جریان شاخه 5V+ 18A
- حداکثر جریان شاخه 3.3V+ 18A
- حداکثر جریان شاخه 5V/SB+ 2.5A
- حداکثر جریان شاخه 12V- 0.3A
نقد و بررسی وجود ندارد.